ACTUEEL

We gaan eind 2014 voor een project in Hoog Catharijne, Hoog en Laag Overborch, trappen plaatsen vervaardigd van, "blauwstaal" We zijn inmiddels begonnen met de fabricage.

Entree trappen

Een mooi design maken we samen

Spiltrappen, rechte trappen, bordes trappen en design trappen

0343 572183

Een entree trap is een visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Het is vaak de eerste indruk van een klant die het beeld van uw bedrijf vormt en is dus erg belangrijk. Uitstraling is alles!! Een mooie entreetrap is een goede investering voor een lange tijd want de door ons gebruikte materialen zijn zeer duurzaam.

Entree trappenWij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede afwerking en mooi behandeld materiaal kunnen het hele plaatje afmaken. Wij zijntrots op ons werk en willen graag dat u ook trots bent op uw trap als spil in uw bedrijf.

Entree trappen zijn in 4 verschillende modellen mogelijk namelijk:

Spiltrappen: Een spiltrap is een spiraalvormige trap die om een centrale spil loopt en neemt weinig ruimte in beslag. Deze trap is een uitkomst voor kleine ruimtes en locaties.
 
Rechte trappen: Een rechte trap heeft vaak wat meer ruimte nodig omdat hij recht naar beneden loopt. Het voordeel van deze trap is vooral dat de traptreden gelijkmatig bevestigd zijn en dat daarom de trap sneller en beter "loopt".
 
Bordes trappen: Een bordes trap is een compacte trap die bestaat uit een trap met een vlak tussenstuk.
 
Design trappen: Een trap gericht op uitstraling. Deze trap straalt puur luxe uit en is geheel in het gebouw en uitstraling verwerkt. Een op en top exclusieve trap.
 
De meeste entree trappen zullen rechte of bordestrappen zijn. Deze trappen stralen ruimte, rust en luxe uit. Samen met het gebruikte materiaal betekend dat het perfecte plaatje voor klanten.

Wilt u meer weten over onze entree trappen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt desgewens een afspaak met ons maken om uw wensen door te spreken. Wilt u meer zien van onze trappen? kijk eens bij onze projecten.

< Terug naar pagina "Trappen"