ACTUEEL

We gaan eind 2014 voor een project in Hoog Catharijne, Hoog en Laag Overborch, trappen plaatsen vervaardigd van, "blauwstaal" We zijn inmiddels begonnen met de fabricage.

Balkon

Een mooi design maken we samen

Balkon op maat gemaakt

0343 572183

Een balkon kan veel betekenen voor een uitstraling van een pand. Een balkon kan bijvoorbeeld een design, een landelijke of industriƫle uitstraling hebben. Wij kunnen desgewenst over het ontwerp meedenken en u adviseren en begeleiden bij het regelen van eventuele vergunningen bij de gemeente.

Het is natuurlijk mogelijk dat u goed weet wat u wilt en al een tekening heeft gemaakt van een balkon naar uw wens. Samen kunnen we dan naar de praktische uitvoering kijken die soms noodzakelijk zijn om een balkon te mogen plaatsen.

Een balkon is in alle vormen en maten mogelijk. Het materiaal wat wij gebruiken is stevig, onderhoudsvriendelijk en degelijk. Wij kunnen losse balkonhekken maken of de gehele balkons. Niet elk materiaal heeft dezelfde eigenschappen en dus kunnen extra behandelingen voor het materiaal nodig zijn om een nog beter eindresultaat te krijgen.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Balkon Balkon