ACTUEEL

We gaan eind 2014 voor een project in Hoog Catharijne, Hoog en Laag Overborch, trappen plaatsen vervaardigd van, "blauwstaal" We zijn inmiddels begonnen met de fabricage.

Materiaal

Een mooi design maken we samen

Constructiemateriaal als staal, RVC en Aluminium

0343 572183

Nellen Constructies maakt voor u stalen steek- of spiltrappen. Deze trappen zijn leverbaar in iedere gewenste maat, zowel binnen en buiten toepasbaar. Op binnentrappen kunnen verschillende soorten oppervlaktebehandelingen worden toegepast. Zowel verzinken als stralen of schooperen, poedercoaten of het aanbrengen van een verfsysteem is mogelijk. Buitentrappen worden veelal verzinkt of gestraald/geschoopeerd. Ter verfraaiing kan nog een kleur worden aangebracht.

Dit is het materiaal waar de constructie veelal van gemaakt wordt:

Staal: Staal bestaat uit ijzer en koolstof en is veel sterker dan bijvoorbeeld ijzer. Staal is daarom goed te gebruiken voor allerlei doeleinden en is makkelijk te bewerken. Bijna alles is mogelijk.

RVS: Roest vast staal wordt net als staal gemaakt van ijzer en koolstof. Om het materiaal de roestvrije functie te geven is hier Nikkel en chroom bij gedaan. Deze laatste bestanddelen maken het mogelijk dat het materiaal niet meer gaat roesten. Er komt als het ware een beschermlaagje over het staal heen die een goede bescherming biedt. Roest vast staal is daardoor veelal gebruikt al materiaal voor in de scheepvaart en is het een gewild materiaal voor design artikelen.

Aluminium: Aluminium is licht, slijtvast, sterk en bestendig tegen roest. Dit maakt het product uitermate geschikt voor enorm veel doeleinden. Er zijn veel bewerkingstechnieken mogelijk zoals o.a. buigen, zetten, walsen, lassen, snijden en bedrukken of graveren.

Traptreden zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Bijna alles is mogelijk. In overleg komen we hier altijd wel uit. Alle treden kunnen, zowel binnen als buiten, worden toegepast:

Bovenstaande treden maken een trap geschikt voor gebruik als brandtrap. Om uitglijden te voorkomen worden deze treden veel toegepast in bedrijfsruimten.

Vooral binnen wordt gebruik gemaakt van:

 
Wij hebben de meeste materialen op voorraad. Mocht u hierover meer geïnformeerd willen worden kunt u ons bereiken middels een email, bellen of u kunt ons (op afspraak) een bezoek brengen.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.