ACTUEEL

We gaan eind 2014 voor een project in Hoog Catharijne, Hoog en Laag Overborch, trappen plaatsen vervaardigd van, "blauwstaal" We zijn inmiddels begonnen met de fabricage.

Trappen

Een mooi design maken we samen

Brandtrappen, Entree trappen en overige trappen

0343 572183

Trappen zijn er in alle vormen en maten te verkrijgen. Een trap is in eenvoudig, design of klassiek model te maken. Een door ons gemaakte trap zal altijd in overleg met u worden gemaakt. Het ontwerp zal dus vooral bepaald worden door u! Natuurlijk moet een trap voldoen aan vele veiligheidseisen en zal daar dus ook aan moeten voldoen. Wij leveren graag maatwerk en kwaliteit!

Samen zullen we een trap ontwerpen die bij uw woning, bedrijf, uitstraling en interieur past maar ook veilig en stabiel is. Een mooie trap in een gebouw kan bezoekers vertellen waar uw bedrijf voor staat en kan dus een visitekaartje zijn voor uw bedrijf!

TrappenTrappen zijn onder te verdelen in 3 catagorieën. Elke catagorie heeft zijn eigen functie en doel. De 3 catagorieën zijn:

Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het maken, ontwerpen, tekenen en plaatsen van trappen. Wij streven naar een goede samenwerking en naar kwaliteit!

Bent u geïnteresseerd en wilt u zelf een mooie trap in uw pand bestellen dan kan dit natuurlijk. U kunt contact met ons opnemen om een nadere afspraak te maken. Wilt u ervoor zorgen dat u dan vast een schets van de door u gewenste trap, wat foto's waar de trap moet komen te staan meeneemt en eventueel wat maten opneemt. Wij kunnen met die gegevens het beste met u meedenken en sneller aan de slag.

Wilt u meer weten over de Constructie richtlijnen? Of wilt u meer weten over de door ons gebruikte materialen ? Klik op de linkjes en u komt alles te weten.