ACTUEEL

We gaan eind 2014 voor een project in Hoog Catharijne, Hoog en Laag Overborch, trappen plaatsen vervaardigd van, "blauwstaal" We zijn inmiddels begonnen met de fabricage.

Tuin

Een mooi design maken we samen

Constructiewerkzaamheden voor de tuin

0343 572183

Ook voor de tuin zijn er veel mogelijkheden. Een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om uw tuin in te richten is het gebruik van RVS en staal. RVS roest niet en blijft ondanks de invloeden van het weer een mooie glans behouden. RVS wordt vaak gebruikt als materiaal in de woninginrichting maar wordt steeds vaker in de tuin gebruikt. Staal heeft een meer industriƫle uitstraling en is bijna onverwoestbaar. Ook staal wordt inmiddels veelvuldig gebruikt in de tuin.

Nellen Constructies maakt onder andere:

Vijverranden: Voor een strakke lijn in uw tuin past een strak vormgegeven vijver perfect in het plaatje. Het RVS zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling.

Tuintafel: Voor tuintafels werken wij veelal met staal of RVS in combinatie met hout of natuursteen. Ieder heeft zijn eigen uitstraling en mogelijkheden. Elke maat is mogelijk!

Pergola: Voor een pergola is het gebruik van materiaal weer veelzijdig. Een pergola is een soort frame waar planten tegen aan kunnen groeien. De pergola kan tegen een woning geplaatst worden of als erfafscheiding gebruikt worden.

Wilt u meer over de mogelijkheden voor producten in uw tuin weten kunt u contact met ons opnemen.

Constructie voor de tuin