Interieur - Nellen Constructies, maatwerk in de metaalbouw

Interieur

Constructies van RVS en Staal

Nellen Constructies besteed veel aandacht aan interieur. Staal en RVS worden tegenwoordig veel gebruikt bij het fabriceren van design meubelen. RVS straalt luxe en kwaliteit uit. Staal wordt vooral bij industrieel design gebruikt. Alles is mogelijk met deze materialen.

Ook eigen ontwerpen kunnen gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk kapstokken, plinten, tafels, stalen deuren en keukenachterwanden te maken. Dit kan in elk gewenste vorm en maat. Wij werken veel met RVS in combinatie met bijvoorbeeld glas of massief hout.

Nellen Constructies gebruikt o.a. Jansen profiel, Forster profiel en stoeltjes profiel.

Jansen profiel
logo Forster profiel
Stoeltjesprofiel
Stoeltjesprofiel

Stalen profielen van Jansen hebben een uitstekende kwaliteit. Het heeft een lange levensduur, geeft een goede isolatie en is tevens brandwerend. Breed inzetbaar voor kozijnen, deuren en ramen. En niet onbelangrijk: een Jansen profiel is ook inbraakwerend, terwijl de prachtige uitstraling van het profiel behouden blijft.

Ook Forster biedt profielen met thermisch geïsoleerde constructies, met brandbeveiliging en inbraakwerendheid. De profielen van Forster Unico zijn 100% recyclebaar; ze zijn volledig uit roestvrij staal vervaardigd zonder een milieuonvriendelijke isolator.

Een stoeltjesprofiel blinkt uit in grote stijfheid. Doordat de profielen zo rank zijn, zijn zeer grote glasvlakken mogelijk. Verder is het een onderhoudsvriendelijk en inbraak- en brandwerend profiel. En, niet onbelangrijk, het heeft een tijdloze uitstraling waardoor deze zeer breed inzetbaar is.

Het RVS en staal voor uw interieur wordt handmatig bewerkt en op maat gemaakt waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Al ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold door bijvoorbeeld opleidingen voor de speciale werkwijze van RVS en Staal voor design te volgen.

Bel ons op voor een afspraak. Kom met een tekening en dan werken we uw idee├źn samen verder uit.

Interieur - Stalen schuifwand
Interieur - Deurgreep
Interieur - Standbouw
Interieur - Koffiekar staal