Overig - Nellen Constructies, maatwerk in de metaalbouw

Overig

Vele mogelijkheden in constructies

Eigenlijk is alles te maken. Wij leveren maatwerkproducten die naar wens van de klant worden gemaakt. Dit geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u met alles goed adviseren.

Enkele voorbeelden van onze overige constructiewerkzaamheden zijn:

Schoorsteenkap / ornament: Wij maken schoorsteenkappen, ornamenten en open haarden voor in of buiten de woning. Ook dit kan weer aan alle stijlen aangepast worden, mede door het gebruik van materiaal. Ons werk is geen standaardwerk maar een kers op de taart voor je huis.

Grafornament: Wij kunnen voor u, in overleg, een grafornament leveren. Dit kan in alle soorten materialen, vormen en maten.

Speeltoestel: Een speeltoestel moet bovenal veilig zijn voor kinderen om op te spelen. Buiten dat moet een speeltoestel er ook leuk en aantrekkelijk uitzien zodat het uitnodigt om er lekker op te spelen. Wij werken samen met een polyesterhandel die regelmatig polyester speeltoestellen maakt en daarbij gebruik maakt van RVS onderdelen. Het resultaat is een leuk, vrolijk en kindveilig speeltoestel die door het gebruik van polyester en RVS bestand is tegen alle weersinvloeden en dus duurzaam is.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt.