Over ons - Nellen Constructies, maatwerk in de metaalbouw

Over ons

Specialisten in maatwerkoplossingen voor bouw, industrie en particulieren

Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk oplossingen voor de bouw, industrie en voor particulieren. Persoonlijke benadering is voor ons een voorwaarde om een goed product te leveren. Wij gaan voor kwaliteit, en vinden het fijn om u als tevreden klant terug te zien komen.

Reclame, daar doen wij niet aan. Tenminste, dat wordt vóór ons gedaan. Bijna 90% van onze klanten komen via bestaande klanten binnen. Dit is voor ons keer op keer de bevestiging dat we goed werk leveren tegen eerlijke tarieven en op een hoog serviceniveau. Het is juist daarom extra leuk om te zien dat we al meer dan 30 jaar vele terugkerende klanten mogen begroeten die kritisch kijken naar de prijs enerzijds, en de meerwaarde van ons mooie product anderzijds.

Wij hebben inmiddels veel panden voorzien van een solide draagconstructie, hekwerken, ramen, deuren en mooie trappen. Ook kunnen wij u 3D tekeningen, lasersnijden en het buigen van staal en aluminium aanbieden. Wij maken een veelvoud van producten die allen op maat gemaakt worden en exclusief zijn. U zult uw trap of hekwerk niet bij een ander zien staan! De kracht van ons is dat we met de klant meedenken, kwaliteit en maatwerk leveren. Wij helpen u vanaf het begin tot aan het plaatsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Stalen buizen