Hekwerken - Nellen Constructies, maatwerk in de metaalbouw

Hekwerk

Op maat gemaakte hekwerken

Naast de vele trappen die wij reeds gemaakt hebben maken wij ook veel hekwerken. Hekwerken zijn er ook in vele soorten en kunnen gemaakt worden zoals u dat wenst. Enkele voorbeelden van hekwerken zijn:

Traphekwerk: U kunt denken aan een hekwerk bij uw bestaande, misschien wat saaie, trap. U geeft uw trap als het ware een nieuwe identiteit! Hierbij kan er natuurlijk ook gedacht worden aan de veiligheid van uw gezin.

Balkonhekwerk: Een balkon zit veelal geheel zichtbaar aan uw woning vast. Iedereen kan hem zien. Een mooi balkonhek op uw bestaande balkon kan een zeer speciale en unieke uitstraling betekenen.

Erfafscheiding: Wilt u dezelfde tuinhekjes en erfafscheiding als al uw anderen buren? Dan bent u bij ons niet aan het goede adres. Wij ontwerpen en maken graag mooie en degelijke erfafscheidingen die passen bij u en bij de uitstraling van uw huis. Wilt u juist een klassieke krul of een strak design hekje? Wij kunnen dit speciaal voor u geheel op maat maken en uiteindelijk plaatsen.

Authentiek hekwerk: Een heel oud hekwerk kan er soms verroest en vervallen uit komen te zien. Vroeger waren er namelijk niet alle behandeltechnieken die er nu wel bekend zijn. Wij kunnen uw oude hekwerk namaken in de authentieke stijl met de juiste materialen. Natuurlijk doen wij dit wel met de hedendaagse behandelde materialen zodat uw hekwerk voor vele jaren tegen weer en wind bestand is!

Alles voldoet aan de officiële richtlijnen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen

Hekwerken - Hek Kasteel Wijk bij Duurstede
Hekwerken - Hekwerk zwembad