Trappen Hekwerken Balkons Nellen constructies - Wijk bij Duurstede

Spiltrap

Trappen, hekwerken, balkons, klein constructiewerk

Nellen Constructies is een bedrijf dat eigenlijk alles van metaal kan maken. Dit kan een functioneel, een mooi product of een combinatie van beiden zijn. In de 30 jaar dat wij bestaan hebben wij veel trappen, hekwerken, balkons ontworpen en gemaakt. Net als dakconstructies, designobjecten en andere producten. Wij maken geen standaard product maar maken alles op maat.

Onze projecten bestaan voornamelijk uit opdrachten voor trappen, hekwerken en laadpalen. Ook interieur en standbouw en alle toebehoren voor de bouw behoren tot onze expertise. Daardoor kunnen wij u met elk project helpen. Door de grote tevredenheid onder onze klanten, komen bijna 90% van onze opdrachten via bestaande klanten binnen.

Er zijn meerdere constructie-behandelmethodes. De behandeling hangt af of de trap buiten of binnen geplaatst wordt. U kunt ook kiezen voor één, geen of meerdere behandelingen zodat u uw eigen stijl kan creëren.

Nellen Constructies maakt voor u stalen steek- of spiltrappen. Deze trappen zijn leverbaar in iedere gewenste maat. Zowel binnen en buiten toepasbaar. De constructie wordt veelal gemaakt van RVS, staal en aluminium.

Ook eigen ontwerpen kunnen gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk kapstokken, tafels en plinten te maken. Ook behoren stalen deuren en keukenachterwanden tot de mogeijkheden. Dit kan in elk gewenste vorm en maat. Wij werken veel met RVS in combinatie met bijvoorbeeld glas of massief hout.

Nellen Constructies gebruikt o.a. Jansen profiel, Forster profiel en stoeltjes profiel.

Klik op onderstaande diensten voor nadere informatie!

Trappen

Trappen zijn er in alle vormen en maten te verkrijgen. Een trap is in simpel, eenvoudig, design of klassiek model te maken. Wij maken brandtrappen, entree trappen en overige trappen.
Lees meer >

Hekwerk

Naast de vele trappen die wij reeds gemaakt hebben maken wij ook veel hekwerken. Hekwerken zijn er ook in vele soorten en kunnen gemaakt worden zoals u dat wenst. O.a. traphekwerk, balkonhekwerk, erfafscheiding en authentiek hekwerk.
Lees meer >

Trappen, hekwerken, balkons